KQZ shpall sot rezultatet përfundimtare për zgjedhjet lokale

KQZ shpall sot rezultatet përfundimtare për zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do t’i shpallë sot rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për kryetarë të komunave.

Kështu ka thënë zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, i cili ka njoftuar se në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është përmbyllur numërimi i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta për kryetarë të komunave.

Në zgjedhjet lokale, për kryetar të komunave, numri i përgjithshëm votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta, të konfirmuara, ka qenë rreth 11 mijë.