Kryeministri e ministrat injorojnë debatin në Kuvend për mishin e prishur

Kryeministri e ministrat injorojnë debatin në Kuvend për mishin e prishur

Në vazhdimin e seancës së nisur të hënën, ku po diskutohet për skandalin për mishin e prishur dhe cilësinë e ushqimit në Kosovë, në sallë nuk është prezent Kryeministri, asnjë ministër e as zëvendës ministër i tij.

Qeveria e Haradinajt numëron 5 zëvendës kryeministra, 21 ministra dhe mbi 70 zëvendës ministra.

Asnjë përfaqësues nga qeveria nuk është prezent në sallën e kuvendit, ku deputetët po diskutojnë për skandalin me mishin e prishur.

Madje deputeti i VV-së, Adem Mikullovci në fjalën e tij përshëndeti ministrat që nuk janë prezent.

‘Përshëndes ministrat kudo qofshin’, tha artisti me ironi.

Deputetët po diskutojnë në lidhje me skandalin e mishit të prishur të ardhur nga Belgjika, si dhe cilësinë dhe sigurinë e ushqimit në Kosovë.