Kryeministri Haradinaj uron qytetarët e Kosovës për Krishtlindje

Kryeministri Haradinaj uron qytetarët e Kosovës për Krishtlindje

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj i ka uruar qytetarët e Kosovës për Krishtlindje.

Në urimin e kryeministrit Haradina thuhet se “kjo festë e faljes dhe solidaritetit, harmonisë dhe mirëkuptimit ndërmjet njerëzve na bën bashkë si njerëz dhe si shqiptarë, na jep forcën që të ndihmojmë ata që janë në vështirësi e të përkujdesemi për të gjithë”.

Kryeministri Haradinaj është shprehur se kjo festë është e faljes, harmonisë dhe mirëkuptimit ndërmjet njerëzve.

“Kjo festë e faljes dhe solidaritetit, harmonisë dhe mirëkuptimit ndërmjet njerëzve na bën bashkë si njerëz dhe si shqiptarë, na jep forcën që të ndihmojmë ata që janë në vështirësi e të përkujdesemi për të gjithë”, thuhet në urimin e kryeministrit Haradinajt.

Në fund Haradinaj ka shkruar se “kjo është Dita kur kujtojmë brezat që janë flijuar për të sotmen tonë duke na bërë bashkë për ta ndërtuar të nesërmen më të mirëqenë dhe më progresive”. /Insajderi.com