Kryesia e Kuvendit mblidhet në ora 15:00

Kryesia e Kuvendit mblidhet në ora 15:00

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet në ora 15:00.

Ashtu siç kishte njoftuar Insajderi, pritet ndryshimi dhe plotësimi i Ligjit për Zgjedhje, ku do t’i mundësohet diasporës që të votojnë në shtetet e tyre.

Kjo thuhet në njoftimin e Kuvendit të Kosovës.

Ndryshe, pritet edhe mbajtja e seancës parlamentare ku do të votohet Presidenti. /Insajderi.com