Kryetari i Rahovecit kthehet në Kosovë pas intervistimit nga Specialja

Kryetari i Rahovecit kthehet në Kosovë pas intervistimit nga Specialja

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi është kthyer sot nga Haga.

Latifi ka qenë i ftuar në Hagë për t’u intervistuar nga Gjykata Speciale.

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës Latifin e kanë pritur qytetarë, miq dhe bashkëpunëtorët e komunës.