Kryetari i Klinës i kërkon Edi Ramës “komunikim diskret”, ka një ide

Kryetari i Klinës i kërkon Edi Ramës “komunikim diskret”, ka një ide

Kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota i ka kërkuar kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama një komunikim diskretë.

Bashota, i ka komentuar në një status të Ramës, duke i thënë se dëshiron një komunikim me të, për t’i dhënë ide për pushimet ku do të përfitonte Shqipëria edhe disa miliona euro vetëm për këtë verë dhe pastaj çdo vit.

Rama urdhëron ministrat të bëjnë pushimet në Shqipëri