Kundërshtarët politikë me përqafim fort miqësor (VIDEO)

Kundërshtarët politikë me përqafim fort miqësor (VIDEO)

Ende pa nisur fushata zyrtarisht subjektet politike kanë nisur akuzat dhe kundërakuzat ndërmjet tyre.

Pavarësisht të gjithave që po thuhen, dy kundërshtarë politikë, Ramush Haradinaj i AAK-së dhe tashmë Agim Bahitiri i Vetëvendosjes – sot ia kanë shtrënguar dorën njëri-tjetrit dhe janë përqafuar fort ngrohtësisht në Mitrovicë, shkruan Insajderi.

Të dy kishin shkruar ta nderonin RTV Mitrovicës në 20 vjetorin e themelimit.

insajderi.com