Kur do të ndalohet importi i qumshtit nga Bosnja dhe Hercegovina

Kur do të ndalohet importi i qumshtit nga Bosnja dhe Hercegovina

Vetëm dy ditë para hyrjes në fuqi e taksës për produktet e qumështit nga Bosnja e Hercegovina, qeveria e Kosovës ka vendosur ta shtyjë ekzekutimin e tij.

Kjo pas takimit që kryeministri Ramush Haradinaj pati homologun e tij boshnjak në Shkup.

Por, të pakënaqur me këtë janë qumështarët kosovar, njofton Klan Kosova.