Kurti dhe deputetët e VV-së do të qëndrojnë gjatë gjithë ditës në Kuvend

Kurti dhe deputetët e VV-së do të qëndrojnë gjatë gjithë ditës në Kuvend

Në ditën e dytë të aktivitetit tradicional që organizon Kuvendi i Kosovës “Bashkatdhetarët në Kuvend”, deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë njoftuar se do të jenë prej orës 9:00-16:00 për të pritur mërgimtarët.

Po ashtu, në pritje të bashkatdhetarëve prej orës 14:00 deri në ora 16:00 do të jetë edhe kryetari i Lëvizjes, Albin Kurti.

Ndërkohë gjatë ditës së parë të këtij aktiviteti, interesimi i mërgimtarëve për ta vizituar këtë institucion ishte mjaftë i vogël. Por, as për t’i pritur, nuk është që deputetët e kishin marrë seriozisht.