Kurti për arrestimin e policëve: Dyshohet të jetë hakmarrje e Serbisë për Milenkoviqin

Kurti për arrestimin e policëve: Dyshohet të jetë hakmarrje e Serbisë për Milenkoviqin

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka reaguar pas kidnapimit të tre zyratrëve policorë nga forcat serbe.

Kurti, tha se dyshohet se ata janë rrëmbyer qartazi si hakmarrje e Serbisë për arrestimin e djeshëm të Millun Millenkoviq – Lune, “i cili paraqet një ndër krerët e krimit të organizuar dhe kontrabandës”.

Kurti, ka kërkuar lirim të mënjëhershëm të tre zyratrëve si dhe ka ftuar ndërkombëtarët ta dënojnë këtë “akt agresioni të Serbisë”.

“Hyrja e forcave të Serbisë në territorin e Kosovës është agresion dhe synim për eskalim dhe destabilizim”, tha Kurti.