Kurti sot emëroi katër zëvendesministra

Kurti sot emëroi katër zëvendesministra

Katër zëvendësministra ka emëruar të martën kryeministri, Albin Kurti.

Dukagjin Pupovci, zëvendësministër i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit,

Shemsi Syla, zëvendësministër i Mbrojtjes.

Linda Çavdarbasha, zëvendësministre e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës,

Imri Demelezi, zëvendësministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Ndërsa, sot zëvendësministri i Financave, Qazim Rrahmani, ka dhënë kërkuar nga Kurti që ta lirojë nga detyra. /Insajderi.com