Kurti takohet me ambasadoren e Maqedonisë së Veriut në Kosovë, dakordohen për organizimin e një mbledhje në mes dy qeverive

Kurti takohet me ambasadoren e Maqedonisë së Veriut në Kosovë, dakordohen për organizimin e një mbledhje në mes dy qeverive

Kryeministri i Kosovës,  Albin Kurti, është takuar me Ambasadoren e Maqedonisë së Veriut në Kosovë, Shpresa Jusufi.

Ata u dakorduan që të organizohet një mbledhje e përbashkët në mes dy qeverive.

Kjo të realizohet në momentin që të përmirësohet gjendja epidemiologjike në Kosovë dhe Maqedoni.

Kreu i Ekzekutivit, gjithashtu konfirmoi se në korrik do të marrë pjesë në “Samitin e Prespës”.

“Në takim gjithashtu u diskutua për situatën me pandeminë COVID-19 në të dy vendet, masat e ndërmarra nga qeveritë për ndaljen dhe uljen e trendit të infektimeve, për mbarëvajtjen e procesit të vaksinimit dhe përpjekjet e pareshtura për sigurimin e dozave të reja të vaksinave kundër COVID-19”, thuhet në kumtesë. /Insajderi.com