Kurti takohet me ambasadoren e Emirateve të Bashkuara Arabe, flasin për investime

Kurti takohet me ambasadoren e Emirateve të Bashkuara Arabe, flasin për investime

Kryeministri, Albin Kurti, është takuar me ambasadoren e Emirateve të Bashkuara Arabe jorezidente në Kosovë, Nablla Aishamsi.

Aty është diskutuar për investimet e Emirateve të Bashkuara Arabe në Kosovë që mundësojnë krijimin e vendeve të reja të punës.

“Kurti vlerësoi përkrahjen e Emirateve të Bashkuara Arabe për Kosovën, si një ndër vendet e para arabe që ka njohur pavarësinë e Kosovës”, thuhet ndër tjerash në njoftimin e zyrës së kryeministri.

Po ashtu, në këtë takim u vlerësuan marrëdhëniet e mira në mes dy vendeve.

“Kryeministri dhe ambasadorja u pajtuan për organizimin e një konference të përbashkët për tërheqje të investimeve”, thuhet në kumtesë. /Insajderi.com