Kurti takon Szunyog, diskutojnë për 100 ditët e punës së Qeverisë

Kurti takon Szunyog, diskutojnë për 100 ditët e punës së Qeverisë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është takuar me shefin e Zyrës së Bashkimit Evropian për Kosovën, Tomas Szunyog.

Aty është diskutuar për 100 ditës e punës së Qeverisë Kurti.

Në njoftimin e zyrës së kryeministrit, thuhet se është diskutuar për “përmirësimin e situatës me pandeminë COVID-19”.

Po ashtu, është folur edhe për Procesin e Berlinit e perspektivën evropiane të Kosovës.

Gjithashtu u trajtua edhe çështja e sektorit të energjisë, , riparimet e nevojshme të termo-elektranave, si dhe prioritetet dhe përkushtimin ndaj të gjitha komuniteteve pakicë në Kosovë. /Insajderi.com