Kusari-Lila: Garantoj vetëm për votat e Alternativës

Kusari-Lila: Garantoj vetëm për votat e Alternativës

Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se nuk do ta votojnë Kadri Veselin për postin e kryetarit të Kuvendit.

Ajo ka thënë se mund të garantojë vetëm për dy votat e kësaj partie, për vete dhe për deputetin Ilir Deda.

Partia e saj është në koalicion me LDK-në dhe AKR-në./Insajderi.com