Kush ishin drejtuesit e fondeve të luftës dhe pse nuk ka hetime për “Vendlindja Thërret”?

Kush ishin drejtuesit e fondeve të luftës dhe pse nuk ka hetime për “Vendlindja Thërret”?

Krejt kjo pasuria e njerëzve që kishin qasje në milionat e fondeve të luftës  ishin krijuar me kontributin e shqiptarëve në Perëndim. Derisa për “3%-shin” ekziston një gjykim që u mbajt sekret, për “Vendlindja Thërret” nuk dihet as nëse ka hetime.

Kush janë drejtuesit e dy fondeve të luftës dhe si ndodhi që veç për “3%” ka pasur hetime, dhe ato të pa rëndësishme e sekrete, por jo për “Vendlindja Thërret”? këtë e mësoni në Indoks.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks në këtë episod do të sjell edhe një herë në vëmendjen e publikut pasuritë e njerëzve që e drejtojnë Republikën. Sa peshon ajo pasuri dhe si e bënë atë. Kush është milionerë pa pasur as një kompani e as aksione në biznese. Kush u pasurua pasi hyri në politikë. Janë këto disa pyetje që marrin përgjigje, bashkë edhe me shumë dilema rreth deklarimit të pasurisë së drejtuesve milionerë të një shteti të varfër.