Kushdo që e ka humbur këtë stoli ari te Bibloteka Kombëtare, mund ta merrni në Polici

Kushdo që e ka humbur këtë stoli ari te Bibloteka Kombëtare, mund ta merrni në Polici

Sadik Sadriu derisa ishte dje duke shëtitur në hapësirën e Biblotekës Kombëtare në Prishtinë ka gjetur një stori ari, në vlerë prej 650 euro.

Ai për këtë rast ka bërë një njoftim në faqen e tij në Facebook me shpresën se personit që i ka humbur kjo stoli të dij se ku mund ta gjej atë.

Por, gjatë ditës së djeshme Sadiku nuk ka marrë asnjë përgjigje nga ndokudh.

Burri nga Presheva të shtunën pasdite e ka  dorëzuar në Stacion Policor në Prishtinë, shkruan IndeksOnline.

Ai ka njoftuar se tanimë, personit që i takon stolia e arit mund të drejtohet tek ky institucion.

“Zojë / Zotri: Mos u bëni merak:

Ai,apo Ajo ecila e ka humber këtë stoli të arit,e cila e kishte puguar në vlerë prej 650 Euro.

Sot më datë 24Janar 2020,në ora 10 para dite duke shetitur rrugës në hapsirën e Bibliotekës Kombëtare në Prishtinë me doli para sysh dhe e gjeta të mbeshtjellur në nje mendil të bardh.!

Ju mund ta gjeni ne kete adresë: Sadik Sadiku Fshati Rahovicë-Preshevë

Tel,062.172-12.84.apo/[email protected]/”, pati shkruar ai të premten.

Ndërsa më poshtë gjeni njoftimin se kur e ka dorëzuar atë në Polici.