Kuvendi i Kosovës sot mban dy seanca të jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës sot mban dy seanca të jashtëzakonshme

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, pritet që sot, më 7 mars, të mbajnë dy seanca të jashtëzakonshme.

Kështu është bërë e ditur nga faqja zyrtare e Kuvendit të Kosovës.

Seanca e parë pritet që të filloi nga ora 12:00, dhe si rend i ditës është: Shënimi i 7 Marsit – Ditës së Mësuesit.

Kuvendi i Kosovës

Ndërsa seanca e dytë pritet të fillojë nga ora 14:00.

Në këtë seancë rend i ditës pritet të jetë debat parlamentar lidhur me pabarazinë gjinore të grave në shoqëri./Insajderi.com