Kuvendi i Kosovës sot mban seancën parlamentare

Kuvendi i Kosovës sot mban seancën parlamentare

Kuvendi i Kosovës do ta mbajë sot seancën e parë plenare.

Kjo seancë fillon nga ora 10:00, njofton Insajderi.

Pritet do bëhen shqyrtimet për propozim-vendimin e formimit të komisioneve parlamentare dhe deklarime jashtë rendit të ditës.

Kjo është seanca e parë plenare e legjislaturës së re.

Kuvendi i Kosovës, ka votuar për krye-parlamentarin dhe kryeministrin e ri, por jo edhe për Presidentin. /Insajderi.com