Kuvendi me seancë të jashtëzakonshme për Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Kuvendi me seancë të jashtëzakonshme për Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë të jashtëzakonshme sot që pritet të fillojë nga ora 11:00, njofton Insajderi.

Në pikë të rendit të ditës është Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Ndërkaq, para nisjes së seancës do të mblidhet online Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore të Kuvendit dhe Mbikëqyrjes së Agjencisë Kundër Korrupsion . pikë e rendit të ditës do të jetë votimi i raportit të Komisionit Funksional në Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike. /Insajderi.com