Kuvendi miraton krijimin e 14 komisioneve parlamentare

Kuvendi miraton krijimin e 14 komisioneve parlamentare

Kuvendi i Kosovës ka miratuar 14 komisione parlamentare, njofton Insajderi.

99 deputetë votuan pro, një abstenim dhe asnjë kundër.

Komisionet parlamentare ndahen sipas forcës politike të subjekteve politike.

Ato mbikëqyrin punën e ekzekutivit gjatë tërë legjislaturës.

Pasi u miratuan komisionet u votua edhe për përbërjen e tyre. /Insajderi.com