Kuvendi zgjedh dy anëtarët e Bordit për Ankesa të Mediave

Kuvendi zgjedh dy anëtarët e Bordit për Ankesa të Mediave

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë zgjedhur dy anëtarë të Bordit për Ankesa të Mediave, njofton Insajderi.

Anëtarët e këtij bordi janë zgjedhur Ylber Fetahaj dhe Avdyl Hyseni.

Pas votimit të kësaj pike, në mungesë të kuorumit grupet parlamentare u dakorduan që seanca plenare me pikat e mbetura të vazhdojë të hënën në orën 10:00. /Insajderi.com