Ky është flamuri dhe himni që kishte zgjedhur Ibrahim Rugova për Kosovën

Ky është flamuri dhe himni që kishte zgjedhur Ibrahim Rugova për Kosovën

21 janari i këtij viti shënon 14 vjetorin e vdekjes së ish Presidentit Ibrahim Rugova.

Ibrahim Rugova kishte vdekur dy vite para shpalljes së pavarësisë së Kosovës. E edhe pse vendin nuk kishte shpallur ende pavarësinë , Rugova kishte propozuar himnin dhe flamurin për Kosovën.

Me poshtë gjeni videon e flamuri dhe himni e propozuar nga ai