Ky është mesazhi i Smajl Latifit për qytetarët e Rahovecit

Ky është mesazhi i Smajl Latifit për qytetarët e Rahovecit

Kandidati i AAK-së për kryetar, Smajl Latifi, i është drejtuar me një mesazh qytetarëve të Rahovecit. Ai ka thënë se tash janë veç një hap larg fitores së madhe.

Siç ka thënë Latifi kjo fitore e bën ata që t’i kthehet punës që e ka lënë në gjysmë.

“ Le të dalim se bashkë më 19 nëntor, të vendosim një fitore të madhe. Bashkë të vendosim që t’i kthehemi punës dhe projekteve të mëdha”, ka thënë Latifi.

Ky është mesazhi i plotë i tij në Facebook:

Mesazh për qytetarët e Komunës së Rahovecit!Ju lus ta shpërndani!

Posted by Smajl Latifi on Friday, 17 November 2017