Ky është personi që shpëtoi dy të humburit në Malet e Sharrit

Ky është personi që shpëtoi dy të humburit në Malet e Sharrit

Dy persona rreth orës 14:00 dje derisa po bënin hiking në fshatin Strazh të Kaçanikut me disa turistë, u ndanë nga grupi dhe u zhdukën për disa orë të tëra.

Deri vonë kishin kontakt me telefon me grupin, por më vonë iu ndërpre kontakti.

Në orën 18:00 Policia e Kosovës është njoftuar me rastin, derisa i menjëhershëm ka qenë reagimi i tyre bashkë me FSK-në e rojet e pyllit, çka për Reporteri.net tregoi edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës për rajonin e Ferizajt, Agim Gashi.

Dy personat, një femër dhe një mashkull u gjetën pas disa orësh.drejtori i klubit “Alpin Prishtina”.

Por kush ishte më meritori për gjetjen e dy personave?

Agim Luta, roje në malet e Sharrit, është heroi i ditës, pasi ai gjeti dy personat e zhdukur.