Ky është rrëfimi i qytetarëve të Prishtinës për degradimin e “Matit”: Është bërë vend i pajetueshëm

Ky është rrëfimi i qytetarëve të Prishtinës për degradimin e “Matit”: Është bërë vend i pajetueshëm

Këta janë dy qytetarë aktiv të Prishtinës janë shprehur kundër ndërtimeve ilegale. Njëri punëtor në një kompani publike, e tjetri gazetar i Klan Kosovës, jetojnë në lagjen Mati, rruga “Muharrem Fejza”, ose që me ironi përshkruhet edhe si “Kandahari”.

Rrëfimi i tyre për lagjen dhe shehrin ku jetojnë është i dhimbshëm. Shpesh me nuanca tragjikomike, mund ta gjeni në dokumentar.

Dokumentari e plotë mund ta gjeni këtu.

Ata e tregojnë të njëjtën histori të ulur në dy vende të ndryshme.Rrëfimin e tyre të plotë mund ta gjeni në dokumentar.Dokumentari i plotë mund ta gjeni këtu.InDoks në këtë episod do ti kthehet këtij biznesi multimilionsh në të cilin madje hise kanë edhe vëllezërite Presidentit Hashim Thaci. Ku, siç thonë prokurorët, qe dikur shitësit me pakicë të perimeve sot vozisinnga ky biznes vetura që i përballojnë veç aktorët e Hollywoodit.