Labi jep lajmin e madh – brenda pak orëve grumbullohen afro 37 mijë euro

Labi jep lajmin e madh – brenda pak orëve grumbullohen afro 37 mijë euro

Ish-deputeti i Kosovës dhe humanisti, Labinot Tahiri – Labi, ka njoftuar se brenda pak orëve, ka grumbulluar afro 37 mijë euro në tenda.

Ai ka thënë se të hollat po mblidhen për Arditin, që ka nevojë për shërim dhe shuma e nevojitur është 80 mijë euro.

“Shpresoj se me Zotin pêrpara dhe ne se bashku do të ia tubojmë edhe pjesën tjetêr. Tani po i postoj disa të dhanuna dhe fotografitë e disa femijëve që kanë dhuruar me vet dorën e tyre.Nuk ka mbetur njeri pa ndihmuar”, ka shkruar tutje Tahiri.