Lagjja e Prishtinës që gjashtë orë ka mbetur pa ujë

Lagjja e Prishtinës që gjashtë orë ka mbetur pa ujë

Lagjja e Prishtinës “Kodra e Trimave” ka mbetur pa ujë për më shumë se gjashtë orë.

Lexues të Indeksonline të kësaj lagjeje, kanë thënë se uji është ndalur në ora 11:30 dhe akoma nuk ka ardhur.

Ata thonë se i kanë lajmëruar organet kompetente, por të cilat ende nuk kanë shkuar në këtë lagje për të parë se ku është problemi.