Artikull i sponzorizuar

Latifi shpalos programin para qytetarëve

Latifi shpalos programin para qytetarëve

Kandidati i AAK-së për kryetar të Rahovecit, Smajl Latifi ka vazhduar takimin me qytetar të kësaj komune ku ka shpalosur programin për qeverisjen e Rahovecit.

“Vazhduam ecjen në qytet dhe takimet dorë më dorë me qytetarët, ku edhe shpalosëm programin tonë qeverisës, e ku pashë se entuziazmi për ndryshim është më prezent se kurrë”, ka shkruar Latifi.

Latifi më tej ka vizituar edhe Tregun e Gjelbër në Xërxë.

Vazhduam ecjen në qytet dhe takimet dorë më dorë me qytetarët, ku edhe shpalosëm programin tonë qeverisës, e ku pashë se entuziazmi për ndryshim është më prezent se kurrë!#meSmajlin po i rikthehemi punës

Posted by Smajl Latifi on Thursday, 19 October 2017