LDK-ja s’e voton Ligjin për Buxhetin

LDK-ja s’e voton Ligjin për Buxhetin

Arban Abrashi, deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës ka thënë se ky subjekt nuk do ta votojë buxhetin.

“LDK ka rezervat dhe vërejtjet e veta për buxhetin. Nuk besojmë që ky buxhet i sjellë zhvillim vendit, prandaj nuk do të jemi pjesë. Le të mbetet çështje e koalicionit”, ka thënë ai, në televizionin publik.

Ligji për Buxhetin ka kaluar në lexim të parë, derisa seanca për miratimin përfundimtar të tij është caktuar për të shtunën, e 2 shkurtit.