Lëvizja Vetëvendosje organizon pritje për mërgimtarët në seli të partisë

Lëvizja Vetëvendosje organizon pritje për mërgimtarët në seli të partisë

Lëvizjes Vetëvendosje sot do të organizojë pritje për bashkatdhetarët e kthyer në atdhe gjatë pushimeve verore.

Kjo pritje do të bëhet në orën 18:00 në selinë qendrore të këtij subjekti politik.

Në këtë aktivitet do të jenë të pranishëm Albin Kurti, Glauk Konjufca dhe shumë figura të rëndësishme të Lëvizjes.

Pritje të ngjashme, VV ka njoftuar se do të organizojë edhe gjatë muajit gusht.