Ligji për Qeverinë, zv-kryeministri Tahiri mban konferencë

Zv-kryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri do të mbajë konferencë për media sot gjatë orës 15:00

Ligji për Qeverinë, zv-kryeministri Tahiri mban konferencë

Zëvendës-kryeministri i parë në Qeverinë e Kosovës, Besnik Tahiri mban konfereencë për media e cila zhvillohet në ora 15:00.

Motivi i kësaj conference do të jetë Projektiligji për Qeverinë.

Ky projektligj do ta kufizonte numrin e ministrave, zëvendëskryeministrave, zëvendësministrave dhe të këshilltarëve politikë.  Por, deri tash ka dështuar të fuqizohet. /Insajderi.com/