Limaj: Në Ferizaj na mbeshtet gjenerata e re

Limaj: Në Ferizaj na mbeshtet gjenerata e re

Kreu i Nisma Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka vizituar Komogllavën me ç’rast ka theksuar se ka marrë mbështetjen e gjeneratës së re të Ferizajt, njofton Insajderi.

Përmes një postimi në “Facebook”, Limaj ka thënë se mbështetja e cila po i vjen Nismës për zgjedhjet e 14 shkurtit sipas tij është dëshmia më e mirë që projekti për mbrojtjen e vlerave kombëtarë është i drejtë dhe jetik.

“Komogllava, miqteë taneë bashkeëlufteëtareë dhe gjenerata e re neë Ferizaj, tashmeë e kaneë ndareë mendjen peër tu rreshtuar krah nesh dhe vizionit toneë, sepse ne jemi neë rrugeën qeë i duhet Kosoveës. Mbeështetja e madhe dhe e sinqerteë qeë po i vjen Nismeës peër zgjedhjet e parakohshme teë 14 shkurtit, eshteë deëshmia meë e mireë se projekti yneë peër mbrojtjen e vlerave tona kombeëtare eshteë i drejtë dhe jetik peër teë ardhmen e vendit”, ka shkruar ai./Insajderi.com