Lipjani bëhet me shtatore të heroit Adem Jashari

28.11.2017 08:37
Lipjani bëhet me shtatore të heroit Adem Jashari

Shtatorja e komandantit legjendar Adem Jashari do të përurohet sot në Lipjan.

Me këtë rast do të përurohet edhe Sheshi “Adem Jashari”.

Po ashtu do të ketë edhe një program festiv në shënimin e Ditës së Flamurit – 28 Nëntorin, daljen në skenë të UÇK-së dhe ditëlindja e komandantit legjendar Adem Jashari.