Lipjani nuk do të dekorohet këtë fundvit

Lipjani nuk do të dekorohet këtë fundvit

Ndryshe nga Prishtina dhe disa komuna të tjera, Lipjani ka marrë vendim që qyteti të mos dekorohet për festat e fundvitit, njofton Insajderi.

Ky vendim është marrë pas një sondazhi të zhvilluar nga komuna, ku shumica e qytetarëve janë shprehur kundër ndriçimit, për shkak të pandemisë COVID-19.

“Pas një sondazhi që ka zhvilluar Komuna e Lipjanit me pyetjen se a duhet të dekorohet qyteti në Lipjan për nder të festave të fund vitit, shumica e qytetarëve janë përgjigjur për (JO) që mos të dekorohet qyteti, pasi që aktualisht jemi në kushte të pandemisë Covid-19”.

“Në këtë rast Komuna e Lipjanit merr për bazë vullnetin e qytetarëve dhe vendos që mos dekorohet qyteti për nderë të festave të fund vitit”, thuhet në njoftimin e komunës./Insajderi.com