Lirohet fotoreporteri Blerim Uka

02.11.2017 19:23
Lirohet fotoreporteri Blerim Uka

Fotoreporteri nga Kosova, Blerim Uka është liruar nga Policia Maqedonase, pasi që u arrestua gjatë ditës së sotme.

Lajmin për lirimin e tij e ka bërë të ditur Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK).

“Fotoreporteri Blerim Uka sapo është liruar nga Policia Maqedonase. Uka është mbajtur për disa ore rresht pasi ishte dërguar ne stacionin policor gjatë përcjellës se Seancës Gjyqësore në rastin e njohur si “Kumanova”.

AGK i dëshiron kolegut Uka rikthim te shpejt ne shtëpi dhe vazhdim të punës së tij prej fotoreporteri”, thuhet në njoftimin e AGK-së.