Lirohet nga detyra Ilir Morina, kryeshef i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisi

Lirohet nga detyra Ilir Morina, kryeshef i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisi

Ilir Morina është liruar nga detyra e Drejtorit Ekzekutiv në Agjencinë për Mbrojtjen e Mjedisit, shkruan Insajderi.

Morina këtë e bëri vetë të ditur duke shtuar se ai e ka kërkuar këtë dorëheqje .

Ai ishte liruar nga detyra edhe vitin e kaluar më 1 tetor me vendim të ish-ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuqit.

Ai me parë  shkarkimin e tij e kishte konsideruar personal.

“S’ka kurrfarë arsye, janë personale me më largu për një kohë sa i ka mbet aty. I kam email-et dhe presione qe i ka bërë stafit e mua qe sa”, ka thënë ai./Insajderi.com