Lirohet plotësisht rruga për në pikën kufitare në Jarinjë

Lirohet plotësisht rruga për në pikën kufitare në Jarinjë

Është liruar plotësisht rruga për në pikën kufitare në Jarinje.

Para pak qastësh kishte filluar tërheqja e automjeteve të vendosura si barrikada në fshatin Rudarë.

Fshati Rudarë gjendet rreth pesë kilometra nga Mitrovica.

Largimi i kamionëve pas barrikadimit në fshatin Rudarë

Nëpër të kalon magjistralja për në Jarinjë.

Largimi i barrikadave në Rudarë

Serbët lokalë më 31 korrik vendosën barrikada në dy rrugët që çojnë në pikat kufitare, Jarinjë dhe Bërnjak, që lidhin Kosovën dhe Serbinë./Insajderi.com