Lista Serbe në veri nuk ka armik, po tenton ta ‘krijoi’ një të tillë dhe në rrezik janë gazetarët serbë

Lista Serbe në veri nuk ka armik, po tenton ta ‘krijoi’ një të tillë dhe në rrezik janë gazetarët serbë

Gazetarja në veri të Kosovës, Tatjana Lazareviq,  frikësohet se gazetarët do të përmenden si armiq, pasi që Lista Serbe thjesht nuk ka ndonjë kundërshtar e nuk ka si të bëjë fushatë pa e pasur një arkaik.

Gazetarja Tatjana Lazareviç tregon për Indoks se si gazetarët mund të shndërrohen në armiq nga Lista Serbe  për t’i  përdorur për fushatë parazgjedhore.

Dokumentarin i plotë mund ta gjeni këtu

InDoks në këtë dokumentar do t’i kthehet problemit të Veriut që edhe pak ditë do të përballet me zgjedhjet që dihet që do ti fitojë Lista Serbe. Serbë e tjerë, që nga vrasja e Oliver Ivanoviqit, frikësohen t’i konkurrojnë asaj, kurse Vetëvendosja e PDK-ja po marrin pjesë në zgjedhjet që dihet që nuk mund t’i fitojnë. E zgjedhjet edhe mund të dështojnë, ani pse do të shpenzohen qindra-mijëra euro në to.