“Luani me zemër, fitoni për Kosovën”

“Luani me zemër, fitoni për Kosovën”

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka thënë se është gjithmonë në përkrahje të Kombëtares së Kosovës.

Ai u ka kërkuar djelmoshave kosovarë që të luajnë me zemër dhe të fitojnë për Kosovën.