Lushtaku i kërkon Rakiqit ta ndërpresë fjalimin teksa po thërriste ezani

Lushtaku i kërkon Rakiqit ta ndërpresë fjalimin teksa po thërriste ezani

Ezani i myslimanëve po thërriste gjatë kohës sa zëvendës-kryeministri, Goran Rakiq, po raportonte para deputetëve të Komisionit për Qeverisje Lokale dhe Media.

Por, në drejtim të tij erdhi kërkesa e deputetit të Partisë Demokratike të Kosovës, Mergim Lushtakut, që duhet ta ndërpriste fjalën derisa të përfundojë ezani.

Fjalimi u ndërpre me kërkesë të deputetit, njofton Insajderi.

Në të kaluarën shumë politikanë kosovarë kanë ndërprerë fjalimet e tyre gjatë kohës sa në minaren e xhamisë behet thirrje për namaz ( ritual islam ).

Përndryshe, Rakiq po raportonte për banerin e djegur “Liria ka Emër” në Veri të Kosovës.

“Vandalizëm” ishte ky veprim për përfaqësuesin e Qeverisë nga komuniteti serb. /Insajderi.com