Gjykatë raciste

Lushtaku: Nuk është befasi kjo ftesë e Gjykatës Speciale

Në lidhje me ftesën nga gjykata speciale ka folur edhe Sami Lushatku. Ai thotë se kjo gjykatë është raciste.

Lushtaku: Nuk është befasi kjo ftesë e Gjykatës Speciale

Në një lidhje direket zhvillimet e fundit i ka komentuar edhe Sami Lushatku. Ai ka thënë se kjo ftesë e Gjykatës Speciale është një shpërfaqje e racizmit ndaj shqiptarëve dhe se për ne nuk është befasi, njofton Insajderi.

Më pas ai ka shtuar se “vetë Parlamenti i Kosovës e ka votuar dhe një pjesë të fajit e kemi ne”.

I pyetur se a duhet që presidenti i Kosovës të jep dorëheqje? – Ai është shprehur se “nuk ka asnjë arsye që presidenti të bëjë një gjë të tillë. Dorëheqja është shenjë e dobësisë tek njerëzit”. /Insajderi.com