Maqedoni e Veriut: Gazetarët dhe punonjësit mediatik do të vaksinohen nesër

Maqedoni e Veriut: Gazetarët dhe punonjësit mediatik do të vaksinohen nesër

Vaksinimi i gazetarëve dhe punonjësve mediatik në Maqedoninë e Veriut do të kryhet të hënën  në mëngjes, në terminin mes orës 08:20 dhe 10:30 në A1 Arena (Salla Boris Trajkovski) në Shkup.

Në këtë grup janë të përfshirë personat që janë në moshë mbi 40 vjeç dhe ata që kanë sëmundje kronike.

Në këtë grup parashihet të vaksinohen 631 persona, njofton Insajderi.

Personat që aplikuan në thirrjen e parë, dhe të cilët nuk i plotësuan kushtet për këtë fazë të vaksinimit, si dhe të gjithë gazetarët dhe punonjësit e tjerë mediatik që janë të interesuar, do të merren parasysh në rrethin tjetër të vaksinimit që pritet të jetë së shpejti.

E njëjta gjë vlen edhe për të gjithë ata që aplikuan pas skadimit të afatit të aplikimit në këtë fazë të vaksinimit.Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë së Veriut dhe Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punonjësve Mediatik  u rekomandojnë personave përgjegjës në mediat që ditën e vaksinimit, si dhe ditën e ardhshme t’i lirojnë gazetarët dhe punonjësit mediatik nga puna. /Insajderi.com