Marjan Dema, rektor i ri i UP-së.

Marjan Dema, rektor i ri i UP-së.

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës ka zgjedhur të enjten Marjan Demën për rektor të ri të universitetit më të madh publik në vend.

Ai në këtë garë ka mposhtur tre kandidatët Nuredin Mestani, Afrim Hamidi dhe Xhevat Berisha.

Dema do të zëvendësoje në këtë post ish-rektorin Ramadan Zejnullahu./Insajderi.com