Marko Gjuriq tregon se a ka frikë të vijë në Kosovë

Marko Gjuriq tregon se a ka frikë të vijë në Kosovë

Drejtori i të ashtuquajturës Zyra për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq ka thënë se do të vijë në Kosovë dhe se nuk ka frikë.

Gjuriq në një konferencë për media ka thënë se do të shkojë në Manastirin e Banjskës, ku do të marrë pjesë në liturgjinë e Pashkëve me serbët në veri të Mitrovicës, shkruan B92.

Gjuriqi ka thënë se komuniteti serb jeton atje dhe se ai mund të shkojë kurdo herë dhe të kaloj festat me ta.

Ai shtoi se nuk ndihet i pasigurt.