Masat anti-COVID: Ministria e Shëndetësisë e bën kategorizimin e komunave

Masat anti-COVID: Ministria e Shëndetësisë e bën kategorizimin e komunave

Ministria e Shëndetësisë, ka njoftuar për kategorizimin e komunave në bazë të rrezikshmërisë për shpërndarjen e COVID-19.

Kështu, Prishtina, Fushë Kosova, Obiliqi e Zveçani vazhdojnë të mbesin në “zonën e kuqe”.

Lipjani, Peja, Gjakova, Podujeva, Mitrovica e Veriut, Leposaviqi, Mitrovica e Jugut.

Në zonën e gjelbër janë 27 komuna.

Vitia, Rahoveci, Ferizaj, Prizren, Vushtrria, Gjilani, Suhareka, Dragashi, Drenasi, Istogu, Klina, Skenderaj, Deçani, Kamenica, Malisheva, Juniku, Kaçaniku, Kllokoti, Zubin Potoku, Mamusha, Novobërda, Hani i Elezit, Parteshi, Ranillugu, Shterpca, Graçanica dhe Shtimja. /Insajderi.com