MASHT-i, SBASHK-u dhe drejtorët takohen për të vendosur se si do të fillojë viti i ri shkollor

MASHT-i, SBASHK-u dhe drejtorët takohen për të vendosur se si do të fillojë viti i ri shkollor

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, po mbanë takim me  drejtorët komunalë të Arsimit dhe Sindikatën e Bashkuar të Arsimit, për të vendosur për mënyrën se si do të nisë mësimi në vitin e ri shkollor.

Ministria ka dhënë tri opsione për vitin e ri shkollor: kthimi në shkollë, mësimi i kombinuar në shkolla dhe online dhe opsioni i fundit mësimi online përmes platformës E-Mësimi.

Situata me pandeminë ka bërë që të ketë dilema për rikthimin e nxënëseve nëpër bankat shkollore.

Kujtojmë se nga muaji mars deri në fund të semestrit të dytë të vitit të rregullt akademik, mësimi është zhvillua online. /Insajderi.com/