Maska më e lirë sesa gjoba

Maska më e lirë sesa gjoba

758 gjoba janë dhënë nga Policia e Kosovës për qytetarët të cilët nuk kanë respektuar masat anti-COVID.

Edhe gjatë ditëve të fundit ka pasur numër të madh të gjobave.

Vetëm gjatë së dielës dhe të hënës janë shqiptuar mbi 1.300 gjoba, njofton Insajderi.

Këto dënime janë dhënë mbi bazën ligjore të ligjit anti-COVID i cili është miratuar në Kuvendin e Kosovës. /Insajderi.com