Mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e parë pas zgjedhjeve të 6 tetorit.

Mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës

Pikë e vetme e rendit të ditës është “Përgatitjet për seancën konstituive të Legjislaturës VII të Kuvendit të Republikës së Kosovës”.

Seanca konstituive e Kuvendit do të mbahet më 26 dhjetor në ora 15:00, datë dhe kohë e caktuar nga presidenti Hashim Thaçi.