Mbahet seanca përfundimtare për “Syrin e Popullit”

Sot vazhdon seanca përfundimtare në procesin gjyqësor i njohur si “Syri i Popullit”.

Mbahet seanca përfundimtare për “Syrin e Popullit”

Seanca përfundimtare për procesin gjyqësor të njohur si “Syri i Popullit” ka filluar dje dhe do vazhdojë edhe gjatë ditës së sotme, në të cilën pritet ta japin fjalën e tyre përfundimtare të akuzuarit Behxhet Luzha, Halim Halimi, Bajrush Konjusha, Murat Jashari dhe Rexhep Topllana.

Seanca mbahet në Gjykatën Themelore në Prishtinë, duke filluar nga ora 13:30.